Grappa Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Grappa’s met de prachtige Grappa Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten Grappa leert kennen. Van de grootste en meest bekende merken tot hele zeldzame en bijzondere Grappa’s. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Grappa Degustatie 6 samples Proeverij Cadeau set in Geschenkdoos box
€ 35,95
Grappa Degustatie 12 samples Proeverij Cadeau set in Geschenkdoos box
€ 65,95

2 productenGrappa Proeverij

De selecties van Grappa’s in onze Grappa proeverijen

Grappa komt uit Italië. Voor onze grappa proeverijen is verschillende grappa geselecteerd, op basis van kwaliteit, smaak en streek waar de grappa wordt gemaakt. Maar er is ook rekening gehouden met de prijs, zodat er altijd een grappa proeverij voor jou bijzit. Of voor iemand die je een grappa proeverij cadeau wilt geven. Met onze grappa proeverijen kun je proeven hoe de manier van maken de smaak van de grappa beïnvloedt. Met het informatieboekje over de grappa lees je ook over de achtergrond van de mensen die de grappa maken. Zo zul je tijdens het proeven niet alleen je smaak in Grappa ontwikkelen, maar ook je kennis over grappa.


De verschillende Grappa proeverijen

De grappa proeverijen zijn er in luxe giftbox of houten cassettes van 6 of 12 en bouwen op van jonge, frissere grappa tot de gerijpte grappa. Bestel vandaag de grappa proeverij van jouw keuze en begin meteen met grappa proeven. Je kennis en smaak zal zich verrijken en je zult Grappa gaan waarderen als nooit tevoren.