Het perfecte relatiegeschenk

Relatiegeschenken

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk? Zoek niet verder! Tasting Collection is het mooiste en meest gewaardeerde relatiegeschenk.

Het meest gewaardeerde Relatiegeschenk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom Tasting Collection het perfecte Relatiegeschenk is:

  • Chique uitstraling
  • Een avond heerlijk proeven
  • Ieder z'n smaak
  • Prachtig ingepakt
  • Ieder budget
  • Te personaliseren
  • Maximale attentiewaarde
  • Een onvergetelijke ervaring
Luxe Relatiegeschenken
De collectie ziet er prachtig uit. Wordt goed verpakt verzonden en was ook in luxe cadeaupapier met strik verpakt.
Yvonne

Een fantastische ervaring voor de levensgenieter

Met een Tasting Collection kun je een avond heerlijk genieten van de beste dranken en culinaire producten. Heerlijk proeven en vergelijken, die verschillen leren kennen en je eigen smaak ontdekken en verfijnen. Een leuke beleving die je je nog lang zal herinneren.

Limoncello Relatiegeschenk
Whisky Relatiegeschenk
Rum Relatiegeschenk

Een geweldig relatiegeschenk

Tasting Collection is altijd een mooi geschenk met een chique uitstraling, met prachtige giftboxen van 3, 6 of 12 verschillende soorten of zelfs luxe houten kisten van 6, 12 of 24 verschillende soorten. Met Tasting Collection laat je altijd je waardering blijken door een echt luxe cadeau met prestige te geven, in elke budget is er een prachtige Tasting Collection.

Een perfect geschenk voor elke gelegenheid

Tasting Collection is zeer veelzijdig waardoor het voor elke gelegenheid in te zetten is. De meeste professionele relatiegeschenken worden natuurlijk rond kerst cadeau gegeven en met de chique uitstraling is Tasting Collection natuurlijk het perfect Kerstcadeau maar ook voor andere gelegenheden is het natuurlijk perfect, wat dacht je van Dag van de Arbeid op 1 mei, voor je gewaardeerde personeel? Of Nationale Secretaresse Dag op 20 April? En natuurlijk is elke dag een mooie gelegenheid om je klanten een mooi relatiegeschenk te geven!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voor iedereen de perfecte smaak:

Whisky Relatiegeschenk

Whisky

Gin Relatiegeschenk

Gin

Rum Relatiegeschenk

Rum

Vodka Relatiegeschenk

Vodka

Grappa Relatiegeschenk

Grappa

Likeur Relatiegeschenk

Likeur

Jenever Relatiegeschenk

Jenever

Tequila Relatiegeschenk

Tequila

Olijfolie Relatiegeschenk

Olijfolie

Balsamico Relatiegeschenk

Balsamico

Kruiden &Specerijen Relatiegeschenk

Kruiden & Specerijen

Thee Relatiegeschenk

Thee

Tasting Collection is het perfecte relatiegeschenk omdat er een smaak is voor iedereen. Van Whisky, Rum of Likeur, tot Gin, Jenever of Vodka, zelfs Tequila of Grappa! Op deze manier vindt je altijd een perfect geschenk voor je relaties.

De mooiste dranken, maar ook culinaire ervaringen

Natuurlijk begrijpen we dat niet iedereen alcohol drinkt, al zullen de meeste mensen de dranken wel waarderen. Daarom hebben we ook mooie Thee proeverijen, Kruiden & Specerijen Proeverijen en de beste Olijfolie & Balsamico proeverijen ontwikkeld. Met uiteraard alleen producten van de beste kwaliteit in de prachtige Tasting Collections.

Gepersonaliseerd Relatiegeschenk

Gepersonaliseerde Relatiegeschenken

Je kunt ervoor kiezen om je Tasting Collections heel mooi in te laten pakken in zwart glanzend cadeaupapier met een mooi luxe lint met een strik, dit versterkt de luxe uitstraling enorm en maakt het nog meer een cadeaubeleving.

Daarbij kun je elke Tasting Collection die je inzet als relatiegeschenk, laten personaliseren met je persoonlijke boodschap en bedrijfslogo. Je wilt je klanten namelijk zo persoonlijk mogelijk bedanken voor de goede zaken.

Deze persoonlijke boodschap wordt op een luxe kaartje gedrukt met achterop een gouden Tasting Collection Logo. Dit kaartje zit vervolgens in een zwarte envelop met wederom een gouden logo. Dit maakt het extra chique.

Deze envelop doen we tussen het cadeaupapier en het lint waardoor de ontvanger van het relatiegeschenk altijd eerst naar de persoonlijke boodschap van jullie bedrijf zal kijken.

Vraag een offerte aan

Wil je direct vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen voor meerdere Tasting Collections?

Ga naar www.tastingcollection.com/offerte en ontvang binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vragen?

Vul dan onderstaand formulier in, dan mailen wij zo snel mogelijk terug!

Neem contact met ons op

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.