Vodka Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Wodka’s met de prachtige Vodka Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten Wodka leert kennen. Van de grootste en meest bekende merken tot hele zeldzame en bijzondere Vodka’s. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Vodka Degustatie 6 Tubes Proeverij Cadeau Set in Geschenkdoos Box

Vanaf

€ 33,95

Vodka Degustatie 12 samples Proeverij Cadeau Set in Geschenkdoos box
€ 64,95
Vodka Degustatie 12 Tubes Proeverij Cadeau set in houten Geschenkdoos kist
€ 108,95
Vodka Degustatie 24 Tubes Proeverij Cadeau set in Houten Geschenkdoos kist
€ 176,95

4 producten

Vodka Proeverij

De beste Vodka in één proeverij

Tasting Collection ging op zoek naar de beste Vodka om daar proeverijen van te maken. We hebben er een hoop van geleerd. Door vaak dezelfde transparante kleur lijkt het snel of alle vodka hetzelfde smaakt, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. De verschillen in Vodka's zijn enorm! De grondstof is meestal graan, maar je kunt ook Vodka maken van aardappelen en zelfs druiven! De manier van stoken heeft een grote invloed op de smaak en kwaliteit maar juist het filteren is waar de merken zich veelal mee willen onderscheiden. De manier van Filteren, zoals met houtskool maar zelf met diamanten, en de hoeveelheid van filteren bepaald hoe schoon of puur de Vodka uiteindelijk is. Er zijn zelfs Vodka's die op eikenhouten vaten hebben gerijpt. Tasting Collection zocht de beste Vodka's uit en maakte er een aantal prachtige proeverijen van.
De verschillende Vodka proeverijen

De Vodka proeverijen zijn er in luxe doosjes van 6 of 12 tubes, of in prachtige houten kisten van 6, 12 of zelfs 24 verschillende soorten Vodka's. Bestel vandaag nog een heerlijke Vodka proeverij en ontdek de allerbeste Vodka's.


Vodka Cadeau

De Vodka proeverijen zijn natuurlijk ook geweldige geschenken om aan een Vodka liefhebber cadeau te doen.