Wereld Whisky Degustatie 6 tubes proeverij set in houten cadeau kist

Unieke collectie met 6 bijzondere Whisky's in een prachtige houten geschenkkist. Ontdek uw favoriete whisky en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt. Bestel nu een whisky Tasting Collection en er gaat een wereld voor u open!

Deze whiskyproeverij bestaat uit:

  • 6 glazen tubes van 25 ml whisky
  • Boekje met afbeeldingen en beschrijvingen van de whiskies
  • Luxe houten geschenkkist

*(Tasting glass kan apart worden gekocht bij het afrekenen)

Niet op voorraad

  • Klantbeoordeling 4.6/5
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Verzending naar België voor € 8,95
  • Geleverd in 2 dagen met PostNL

Deze proeverij bevat 6 tubes van de volgende Whisky Premia:

Amrut - Kadhambam

Amrut - Kadhambam

India

In 1947 richtte J. N. Radhakrishna Rao Jagdale een bedrijf op met de naam Amrut Laboratories in Bangalore, Karnataka, met een initiële investering van een paar honderdduizend roepies. Kadhambam betekent "mengsel" of "combinatie" in Tamil. Deze Amrut is een mengsel van Amrut Peated en Amrut Single malt dat eerst rijpte in' Bangalore Blue brandy' vaten, vervolgens in Rum vaten en ten slotte in Oloroso Sherry-vaten, die afkomstig zijn uit de eigen voorraad van de distilleerderij; in deze distilleerderij worden ook rum en brandy geproduceerd. Vertaald met www.DeepL.com/Translator

Hibiki - Japanese Harmony

Hibiki - Japanese Harmony

Japan

Voor het eerst uitgegeven in de zomer van 2015, is Hibiki Japanese Harmony gemaakt door het Suntory Whisky blending team, geleid door Master Blender Shingo Torii met malt whisky's van de Yamazaki en Hakushu distilleerderijen en, voor de grotere component in volume, graan whisky uit de Chita distilleerderij. De whisky's zijn afkomstig uit 5 verschillende soorten vaten, onder andere Amerikaanse witte eik, Sherry en Japanse Mizunara eiken vaten. Hiermee gaat een nieuwe fase van 'no age statement' in. Licht, toegankelijk met noten van sinaasappelschil en witte chocolade.

Jack Daniel's - Single Barrel, Barrel Strenght

Jack Daniel's - Single Barrel, Barrel Strenght

Amerika

Jack Daniel’s is zonder twijfel een van de bekendste whiskeymerken ter wereld, vooral vanwege de immer populaire Jack Daniel’s Old No 7. Die klassieker was onder andere geliefd bij talloze beroemdheden, zoals Frank Sinatra, Ava Gardner en Keith Richards. Maar deze Tennessee whiskey heeft meer te bieden, zoals wel blijkt uit de Jack Daniel's Single Barrel - Barrel Strength. De inhoud van een enkel vat is gebotteld op meer dan 60 procent! Nog nooit proefde je Jack Daniel’s zo puur.

Jameson, 18 Y

Jameson, 18 Y

Ierland

Een Ierse, gelimiteerde Whiskey van Jameson, opgericht in 1780. Deze 18 jaar Limited Reserve is een heel speciale. Het is een blend van 2 Pot Still gestookte Malt Whiskey’s en een Single Grain. De Whiskey rijpt 18 jaar in Oloroso sherryvaten en kreeg een finish van 6 maanden in bourbonbarrels. Het resultaat is een zachte, uitgebalanceerde Ierse Whiskey met prachtige sherry tonen.Alle flessen zijn genummerd. Jameson zelf ziet deze 18 jarige als één van hun topstukken.

Kavalan - Solist, Ex Bourbon Cask C.S.

Kavalan - Solist, Ex Bourbon Cask C.S.

Taiwan

De Solist-bottelingen zijn het summum van Kavalan whisky. Het gaat hier om single cask whisky’s die op vatsterkte worden gebotteld. Uiteraard un-chill filtered en uncoloured. Deze Ex-Bourbon heeft gerijpt op een handgeselecteerd barrel van Amerikaans eiken waaruit 199 flessen kwamen. De vatsterkte bedraagt 57.8%. In 2010 werd de Solist Ex-Bourbon gekozen tot Best Rest of the World Single Malt Whisky en ontving hij een gouden medaille op de International Spirits Challenge.

WhistlePig, 15 Y - Vermont Estate Oak

WhistlePig, 15 Y - Vermont Estate Oak

Amerika

De creme de la creme van Whistlepig, een 15 jaar oude whisky van 100% rogge welke je versteld doet staan. Het smaakpalet is rijk en complex met hinten van vanille, karamel en specerijen. De finish is fenomenaal, om geen genoeg van te krijgen.