Tequila Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Tequila's met de prachtige Tequila Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten Tequila leert kennen. Van de grootste en meest bekende merken tot hele zeldzame en bijzondere Tequila’s. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Tequila Degustatie Proeverij Set Geschenk Cadeau Box

Vanaf

€ 45,95

Tequila Degustatie 12 Tubes Proeverij Cadeau set in Geschenk box
€ 80,95

2 producten

Tequila Tasting

Hoe wij de perfecte Tequila proeverijen maken

Tasting Collection ging op zoek naar de beste Tequila om daar proeverijen van te maken. En er ging een wereld voor ons open. Waar veel mensen Tequila kennen als de vieze shotjes die je opgedrongen worden wanneer je er absoluut niet op zit te wachten, kwamen wij erachter dat er super mooie tequila's zijn die je heerlijk kunt sippen en lang van kan genieten.

Er zijn veel verschillende soorten Tequila, Blanco of Silver, Reposado en Anejo. Deze benaming zegt eigenlijk alleen iets over hoe lang de Tequila op Eikenhout heeft gerijpt. Blanco en Silver hebben het kortst gerijpt, meestal helemaal niet, waardoor de kleur helder transparant blijft. Dit geeft ook de minste houtsmaak mee waardoor deze lekker licht van smaak zijn. Dit maakt ze ook erg geschikt om te gebruiken in cocktails waar de smaak niet te overheersend mag zijn. Reposado Tequila's hebben iets langer gerijpt, tussen de 2 en 12 maanden, waardoor deze een mooi karakter meekrijgen van de eikenhouten vaten. Anejo zijn de langst gerijpte Tequila's, deze hebben 1 tot 4 jaar op eikenhout gelegen. Dit geeft ze een diepere smaak mee vol karakter.
De verschillende Tequila proeverijen

De Tequila proeverijen zijn er in 2 luxe dozen van 6 verschillende tubes of in een mooie doos van 12 verschillende tubes.


Tequila Cadeau

De Tequila proeverijen zijn natuurlijk ook geweldige geschenken om aan een Tequila liefhebber cadeau te doen. Of natuurlijk aan jezelf te schenken.