Tequila Degustatie 6 tubes Proeverij Set Cadeau Box

Unieke proeverij van 6 bijzondere Tequila's in een prachtige luxe geschenkdoos.
Ontdek uw favoriete Tequila en leer de verschillen te onderscheiden.
Puur genieten terwijl u expert wordt.
Bestel nu een Tequila Tasting Collection en er gaat een wereld voor u open!

Deze Tequilaproeverij bestaat uit:
• 6 glazen tubes van 25 ml Tequila
• Boekje met afbeeldingen en beschrijvingen van de Tequila's
• Luxe geschenkdoos
*(Tasting glass kan apart worden gekocht bij het afrekenen)

Op voorraad

€ 45,95
  • Klantbeoordeling 4.6/5
  • 14 dagen niet goed geld terug
  • Verzending naar België voor € 8,95
  • Geleverd in 2 dagen met PostNL

1 Tequila Tasting, Set 1

Deze proeverij bevat 6 tubes van de volgende Tequilas:

Don Julio - Blanco

Don Julio - Blanco

Mexico

Don Julio Blanco wordt gemaakt van de blauwe agave en volgens traditionele methoden gedistilleerd. Don Julio Blanco is tequila in zijn meest pure vorm en wordt vaak ook ‘silver’ tequila genoemd. Door de frisse smaken van agave en citrus is Don Julio Blanco het perfecte ingrediënt voor een verscheidenheid aan cocktails, waaronder natuurlijk een margarita. Don Julio was een van de eerste premium tequila’s. Al in 1942 maakte de toen 17-jarige Don Julio Gonzalez zijn eerste tequila. Hij koos voor kwaliteit over kwantiteit. Onder andere door deze beslissing is Don Julio nu de meest waardevolle tequila ter wereld.

Corralejo - Blanco

Corralejo - Blanco

Mexico

Corralejo uit Guanajuato , opgericht in 1775, is een oude farm. In 1996 besloot de familie een Tequila distilleerderij te openen. Er wordt gebruik gemaakt van oude cognac ketels uit Frankrijk. Hierdoor ontstaat een heel fruitige en complexe Tequila van 100% Agave. De blauwe Agaves komen allemaal van de eigen farm en, ondanks dat deze Blanco heeft rijpte geeft aan deze tequila de pure smaak van de agave. Puur en intens; deze Tequila is geen shotje, hier geniet je puur van.

Don Julio - Reposado

Don Julio - Reposado

Mexico

In 1942, kreeg Julio Gonzales een lening om zijn eigen Tequila te gaan maken van een rijke zakenman, die zag dat Julio een bevlogen kereltje was. Al snel had Julio zijn eigen stokerijtje en plantte hij zelf alle Agave op zijn bescheiden Haciënda in de bergen. Ook het proces van Tequila maken nam hij zeer serieus. Hij nam vooral de tijd om kwaliteit te maken. Deze Reposado heeft 8 maanden gerijpt; langer dan de gebruikelijke 3 maanden. Omdat zijn Agaves in het hoogland groeien is de smaak wat dieper en aardser dan Tequila’s uit het dal.

Corralejo - Reposado

Corralejo - Reposado

Mexico

Corralejo Reposado is een tequila die voor 100% van blauwe agave is gemaakt. Het heeft een milde smaak maar een sterk karakter, deels afkomstig van rijping in vaten van Amerikaans eikenhout. Hacienda Corralejo bestaat al sinds 1755 en was een van de eerste commerciële producenten van tequila in Mexico.

Don Julio - Anejo

Don Julio - Anejo

Mexico

Don Julio - Anejo is een toegankelijke tequila die 18 maanden heeft gerijpt in Amerikaanse witte eiken vaten die eerder werden gebruikt om bourbon whisky te rijpen. De 17-jarige Don Julio Gonzalez werd in 1942 opgericht als een van de eerste luxe tequilamerken. Hij verkoos kwaliteit boven kwantiteit - een beslissing die Don Julio uiteindelijk tot het hoogst gewaardeerde tequilamerk ter wereld maakte.

Corralejo - Anejo

Corralejo - Anejo

Mexico

100% Agave Tequila van Corralejo uit Guanajuato, één van de oudste Tequiladistilleerderijen; uit 1775. Hun stookketels waren toen al oude Cognacketels uit Frankrijk en ze gebruiken nog steeds deze zogenaamde Alambics. Het resultaat is een zeer zachte fruitige Tequila. Anejo betekent dat de rijping minimaal 1 jaar moet zijn. Bij Corralejo ligt deze Tequila ruim 1 jaar op getoast Amerikaans eiken. Door het toasten - het licht verbranden van de binnenkant van het vat- , krijgt de Tequila ook een lichte rooksmaak. In 2016 kreeg deze Anejo een gouden medaille in San Francisco.