Olijfolie Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Olijfoliën met de prachtige Olijfolie Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten Olijfolie leert kennen. Van de grootste en meest bekende soorten tot hele zeldzame en bijzondere Olijfoliën. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Olijfolie Degustatie 6 Tubes Proeverij Cadeau Set in Geschenkdoos Box

Vanaf

€ 30,95

Olijfolie Degustatie Proeverij Cadeau set in Geschenkdoos Box
€ 62,95

2 producten

Olijfolie proeverij cadeau box

Ontdek 's werelds beste Olijfolie met deze Olijfolie proeverijen

De beste olijfolieën ter wereld samen in een prachtige proeverij. Tasting Collection ging op zoek naar alleen de allerbeste olijfolie en bracht de verschillende smaken samen in de Olijfolie Tasting Collections. Proef de lekkerste olijfolie en ontdek de verschillen.


De verschillende Olijfolie proeverijen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten Olijfolie Tasting Collections, van luxe doosjes van 6 of 12 verschillende soorten Olijfolie tot luxe houten kisten van 6 of 12 verschillende soorten Olijfolie. Het informatieboekje over de Olijfolie vertelt je de achtergronden en locatie van de Olijfolie die je proeft. Bestel vandaag nog jouw Olijfolieproeverij en ontdek tussen de allerbeste soorten Olijfolie jouw favoriet of geef een Olijfolie proeverij cadeau!