Likeur Proeverijen Degustaties

Ontdek de beste Likeuren met de prachtige Likeur Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten leert kennen. Van de grootste en meest bekende merken tot hele zeldzame en bijzondere Likeuren. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Limoncello Degustatie 6 tubes Proeverij set in cadeau gift box
€ 32,95
Likeur Degustatie Proeverij set in cadeau gift box
€ 35,95
Limoncello Degustatie 12 tubes Proeverij set in cadeau box
€ 55,95
Likeur Degustatie 12 tubes Proeverij set in cadeau box
€ 59,95

4 producten

Likeur Proeverij Cadeau Box

Hoe we de perfecte likeur proeverij maken

De zoete verleiding, Likeur! Wij zijn op zoek gegaan naar de lekkerste likeuren, koffielikeur, vruchtenlikeur, notenlikeur, bedenk een smaak en het bestaat! Maar is kwaliteit wel goed genoeg?
Tasting Collection ging op zoek naar alleen de allerbeste likeuren om een heerlijke likeurproeverij voor u samen te stellen. We hebben gekeken naar de manier van produceren, de geschiedenis van de likeurmakers en natuurlijk het allerbelangrijkste; de smaak!


De verschillende Likeur proeverijen

De Likeur proeverijen zijn er in luxe giftbox of houten cassettes van 6 of 12 heerlijke likeuren. Bestel vandaag een likeur proeverij van jouw keuze en begin meteen met likeur proeven. Je kennis en smaak zal zich verrijken en je zult likeur gaan waarderen als nooit tevoren.
Het perfecte likeur cadeau

De likeur Tasting Collections zijn natuurlijk een geweldig geschenk om cadeau te geven! Elke likeur liefhebber zal dit een fantastisch cadeau vinden.

Leer hoe je Likeur moet proeven:

Likeur leren proeven met een Likeur proeverij van Tasting Collection, ontdek zo veel over het proeven van Likeur:

 • Ontdek welke Likeur glazen goed zijn om te proeven
 • Ontdek hoe je likeur moet proeven
 • Ontdek hoe je moet ruiken
 • Ontdek de verschillende soorten Likeur
 • Ontdek de invloed van de ingrediënten van Likeur
 • Ontdek de invloed van de productiemethode van Likeur
 • Maar vooral: Ontdek je eigen smaak!

 

Likeur Cursus

Eigenlijk is het een complete Likeur cursus in een mooie geschenkverpakking, maar dan zonder het saaie van een cursus en met de leuke dingen die bij een cursus ontbreken. En wat is er nou leuker dan een cursus Likeur proeven?

 

Welke soorten likeur zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten likeur, we sommen ze hieronder op:

 • Chocoladelikeur
 • Citruslikeur
 • Creamlikeur
 • Fruitlikeur en vruchtenlikeur
 • Kaneellikeur
 • Koffielikeur
 • Kruidenlikeur
 • Limoncello
 • Notenlikeur
 • Whiskylikeur

 

Likeur proeverij Thuis

Dit allemaal met een Likeur proeverij die je lekker thuis kan doen, vanuit je oude stoel of lekker op de bank, met vrienden of helemaal alleen, proef zoals jij dat wilt! Zo proef je ook het eerlijkst, dat flesje wijn dat je op vakantie hebt ontdekt en een paar flessen van mee naar huis hebt genomen? Smaakt toch anders als je het thuis drinkt. Daarom is thuis proeven altijd het eerlijkst, het gaat dan puur om de smaak, niet de omgeving of de beleving.

 

Hapjes en Eten bij je Likeur proeverij

Het is ook heel leuk om hapjes bij je Likeur proeverij te doen, en dit kan zo simpel of uitgebreid als jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld water of wit stokbrood (zonder beleg) goed gebruiken om je smaakpalet te resetten tussen de Likeuren door maar je kunt ook juist hele mooie combinaties maken, chocolade met Likeur, of lekker fruit met Likeur. Naar mate je meer Likeur proeft zul je vele smaken in Likeuren ontdekken en leer je wat een goede match is met elkaar.

 

Likeur Glazen om te proeven

De perfecte Likeurglazen om te proeven

Er zijn vele soorten Likeur glazen, maar welke is nou het beste om in te proeven? Wij raden eigenlijk altijd een Glencairn glas aan, dit glas is speciaal ontwikkeld om zo goed mogelijk je Likeur te kunnen proeven. Hier is veel tijd in research in gegaan en dat resulteert in het perfect Likeur proef glas! Dit gepatenteerde glas hebben we speciaal laten customizen met een Tasting Collection logo om de perfecte partner te zijn voor de Tasting Collection proeverijen. Bestel ‘m hier, of voeg ‘m toe bij het afrekenen want een goed Likeur glas proeft echt het lekkerst!

 

Perfect voor iedereen van beginner tot Likeur-expert!

Vaak krijgen we de vraag; Welke Likeur is goed voor een beginner. En dat is gelijk 1 van de moeilijkste vragen. Want smaken verschillen nou eenmaal, weet jij ook niet waar je moet beginnen? Dan raden we aan om met een mooie Likeur set te beginnen, welke je kiest maakt nu nog niet uit, hierin krijg je namelijk vele verschillende stijlen en ontdek je het snelst welke Likeur jij het lekkerst vindt. Zodra je ontdekt hebt welk type Likeur jij het lekkerst vindt kun je een van de andere sets kiezen. Zo is er altijd voldoende te proeven. Zo zeggen wij dan ook altijd, “De enige manier om Likeur expert te worden is door zoveel mogelijk Likeuren te proeven.” De goedkoopste en snelste manier om dit te doen is met Tasting Collection. Want koop je volledige flessen, proef je heel weinig verschillende Likeuren in een jaar, maar drink je wel heel veel dezelfde.