Kruiden & Specerijen Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Kruiden en Specerijen met de prachtige Herbs & Spices Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten Kruiden leert kennen. Van de grootste en meest bekende soorten tot hele zeldzame en bijzondere Specerijen. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Kruiden & Specerijen Degustatie 6 Tubes Proeverij Cadeau Set in Geschenkdoos Box

Vanaf

€ 25,95

Seasoning Rub Kruiden Degustatie 12 samples Proeverij Cadeau set in Geschenkdoos Box
€ 42,95
Kruiden & Specerijen Degustatie 12 samples Proeverij Cadeau set in Geschenkdoos Box
€ 45,95

3 producten

Kruiden proeverij

De beste Kruiden & Specerijen proeven met de Kruiden & Specerijen Tasting Collection

Proef de beste Kruiden en Specerijen en kook als een echt chef kok! Tasting Collection zocht de lekkerste kruiden en specerijen en melanges voor je uit zodat jij voortaan de lekkerste gerechten klaar maakt.

De verschillende Kruiden & Specerijen proeverijen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten Kruiden & Specerijen Tasting Collections, van luxe doosjes van 6 of 12 verschillende soorten Kruiden & Specerijen tot luxe houten kisten van 6 of 12 verschillende soorten Kruiden & Specerijen. Het informatieboekje over de Kruiden & Specerijen vertelt je de achtergronden en locatie van de Kruiden & Specerijen die je proeft. Bestel vandaag nog jouw Kruiden & Specerijenproeverij en ontdek de allerbeste soorten Kruiden & Specerijen.
Kruiden & Specerijen proeverij Cadeau

Een Kruiden & Specerijen proeverij is natuurlijk een geweldig cadeau! Geef die culinaire vriend de allerbeste kruiden om mee te koken en nodig jezelf voortaan uit om te komen eten!