Gin Proeverij Degustatie

Ontdek de beste Gins met de prachtige Gin Degustatie pakketten van Tasting Collection. Een avond heerlijk proeven en genieten terwijl je de verschillende soorten leert kennen. Van de grootste en meest bekende merken tot hele zeldzame en bijzondere Gins. Een prachtig cadeau of een heerlijk geschenk voor jezelf!

Gin Degustatie Proeverij Set 6 tubes Geschenkdoos Box

Vanaf

€ 32,95

Gin Degustatie 12 tubes Proeverij set in cadeau box
€ 64,95
Gin Degustatie 12 tubes Proeverij set in houten cadeau kist
€ 100,95
Gin Degustatie 24 tubes Proeverij set in Houten Geschenkdoos Cadeau box Gift
€ 171,95

4 producten

Gin Proeverij

De inhoud van de Gin proeverijen

Gin is natuurlijk helemaal hot! Een zomers terras zonder Gin & Tonic is niet meer te vinden. En als iedereen Gin & Tonic drinkt moet je natuurlijk wel alles over Gin weten! Maar waar begin je met het ontdekken van Gin? Er zijn zo veel soorten gin! Tasting Collection neemt je al het werk uit handen met de Gin Tasting Collections! We hebben de allerbeste Gin's uitgekozen die we konden vinden, en dat was een hoop werk! Van London Dry Gin, tot Navy Strength Gin, Old Tom Gin, Buthtub Gin tot Sloe Gin we hebben ze allemaal voor je geproefd!

Als het leukste gedeelte achter de rug is begint het echte werk, namelijk de balans vinden voor een perfecte Gin Proeverij! De smaken moeten op elkaar afgestemd worden, de verschillende soorten Gin goed vertegenwoordigd en dat alles ook nog 's binnen een bepaald budget per Gin set.

Uiteindelijk zijn we met maarliefst 10 verschillende Gin Proeverijen gekomen die je gewoon écht geproefd moet hebben als je wilt kunnen meepraten met de Gin-hype.
De verschillende Ginproeverijen

Wacht niet langer en ga op ontdekkingsreis in de wereld van alle verschillende soorten Gin. We hebben Ginproeverijen van 6, 12 of zelfs 24 verschillende soorten Gin in luxe dozen en houten kisten. Ook een geweldig cadeau om te geven dus! (vergeet in dat geval niet ook een mooie set voor jezelf te bestellen..)

 

Leer hoe je Gin moet proeven:

Wil jij Gin leren proeven dan is een Gin proeverij van Tasting Collection perfect! Ontdek zo veel over het proeven van gin:

  • Ontdek welke Gin glazen goed zijn om te proeven
  • Ontdek hoe je moet proeven
  • Ontdek hoe je moet ruiken
  • Ontdek de verschillende soorten gin
  • Ontdek de invloed van de ingrediënten van Gin
  • Ontdek de invloed van de productiemethode van Gin
  • Maar vooral: Ontdek je eigen smaak! Wat vind jij nou de lekkerste gin?

 

Gin Cursus

Eigenlijk is het een complete gin cursus in een mooie geschenkverpakking, maar dan zonder het saaie van een cursus en met de leuke dingen die bij een cursus ontbreken. En wat is er nou leuker dan een cursus gin proeven?

 

Gin proeverij Thuis

Dit allemaal met een gin proeverij die je lekker thuis kan doen, vanuit je oude stoel, lekker op de bank, strak in pak, of lekker in je joggingbroek, proef zoals jij dat wilt! Zo proef je ook het eerlijkst, dat flesje wijn dat je op vakantie hebt ontdekt en een paar flessen van mee naar huis hebt genomen? Smaakt toch anders als je het thuis drinkt. Daarom is thuis proeven altijd het eerlijkst, het gaat dan puur om de smaak, niet de omgeving of de beleving.

 

Hapjes en Eten bij je gin proeverij

Het is ook heel leuk om hapjes bij je gin proeverij te doen, en dit kan zo simpel of uitgebreid als jij wilt. Zo kun je bijvoorbeeld water of wit stokbrood (zonder beleg) goed gebruiken om je smaakpalet te neutraliseren tussen de verschillende gins door maar je kunt ook juist hele mooie combinaties maken, zoals komkommer bij bepaalde gins, of gewoon een gezellig borrelplankje om het helemaal compleet te maken. Naar mate je meer gins proeft zul je vele smaken in gins ontdekken en leer je wat een goede match is met elkaar.

 

Gin Glazen om te proeven

De perfecte gin glazen om te proeven

Er zijn vele soorten glazen, maar welke is nou het beste om in te proeven? Dat ligt er helemaal aan hoe je gaat proeven. Het meest bekende ginglas is toch wel het Gin&Tonicglas ook wel ballon genoemd, wat een beetje op een wijnglas lijkt maar dan wat ronder. Deze is perfect om Gin&Tonics in te maken maar deze is eigenlijk helemaal niet goed om te proeven. Als je de gin puur gaat proeven raden wij een Glencairn glas aan, dit glas is speciaal ontwikkeld om zo goed mogelijk je gin te kunnen proeven. Hier is veel tijd in research in gegaan en dat resulteert in het perfecte proef glas! Dit gepatenteerde glas hebben we speciaal laten customizen met een Tasting Collection logo om de perfecte partner te zijn voor de Tasting Collection proeverijen. Voeg ‘m toe bij het afrekenen want een goed glas proeft echt het lekkerst!

 

Perfect voor iedereen van beginner tot gin-expert!

Vaak krijgen we de vraag; Welke gin is goed voor een beginner. En dat is gelijk 1 van de moeilijkste vragen. Want smaken verschillen nou eenmaal. Weet jij ook niet waar je moet beginnen? Dan raden we aan om met de eerst gin set te beginnen, hierin krijg je vele verschillende stijlen en ontdek je het snelst welke gin jij het lekkerst vindt. Zodra je ontdekt hebt welk type gin jij het lekkerst vindt kun je een van de andere sets kiezen die verder in die richting gaan. Zo is er altijd voldoende te proeven!